Blaf Plaza

Uw dierenblog

De ideale topstang voor een trekker

De Topstang trekker van Mister Agri zijn van uitstekende kwaliteit. Wij vermelden bij al onze producten precies wat de specificaties zijn. Zo hebben wij o.a. omschreven wat de maximale belasting is van deze stangen. Maar ook hebben wij de afmetingen van kruisstuk tot kruisstuk gemeten. Zo koop je nooit meer de verkeerde stangen. Ook de trekpennen die bij deze topstangen horen leveren wij aan je. Deze slijten nog wel eens en zijn los te bestellen in de webshop. Ook wordt de dikte van het scharnier beschreven. En de klassering in CAT 1,2 of 3.

Stoelen voor in de trekker

Wij hebben bij mister agri trekkerstoelen in diverse uitvoeringen en formaten. Wanneer je veel rijdt met de trekker dan is het belangrijk dat je ook goed kunt zitten. Daarom kun je bij ons stoelen kopen van verschillende materialen. Iedereen heeft namelijk zijn of haar eigen voorkeuren. Maar soms moet je ook rekening houden met de bijrijder of vervanger. Bestel daarom altijd een stoel die bij jullie allebei past. Wanneer je gordel versleten is kunnen wij deze bijvoorbeeld ook los leveren. Maar andere onderdelen zoals een zitkussen e.d. zijn ook gewoon los bestelbaar. Daarnaast hebben wij onlangs ook nog diverse cabine stoelen aan ons assortiment toegevoegd. Deze zijn direct in de cabine te plaatsen en sommige modellen zijn zelfs luchtgeveerd.

Aftakas voor dagelijks gebruik

Ben je op zoek naar een nieuwe aftakas tractor dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maar wij verkopen ook de gaffels en profielbuizen die hierbij horen. Een beschermingskap is ook onmisbaar bij de aftakas. Deze verlengt namelijk de levensduur hiervan. Er is een aftakas voor allerlei soorten machines. Eventuele koppelstukken vind je ook bij ons in de webshop. Daarnaast hebben wij ook glijringen. En wat dacht je van de verlengstukken. Vaak zijn de aftakassen net iets te klein voor de machines waarvoor je ze gebruikt. En een verlengstuk zorgt voor net wat meer comfort tijdens het werken. Veel bedrijven bestellen zelfs hun groothoek aftakassen bij ons. Een aftakas is de spil van een of meerdere machines. Je dient deze dan ook tijdig aan te schaffen om niet stil te vallen.

Alles voor jouw agrarische bedrijf

Wij verkopen allerlei soorten landbouw onderdelen die onmisbaar zijn voor agrariërs. Neem bijvoorbeeld de onderdelen die je nodig hebt voor jouw werkplaats. Deze kun je bij ons bestellen van gereedschap tot aan bevestigingsmateriaal. Maar ook voor de tuin en planten hebben wij een uitgebreid assortiment. Dit is een tijdrovende besteding zonder de juiste materialen. En voor een kleine prijs kun je dus heel wat werk verminderen. Maar ook voor de mensen die in de bossen werken hebben wij apparatuur zoals kettingzagen en slijpmachines. Maar de dieren mogen ook niet vergeten worden. Hier hebben wij drinkbakken en flessen voor. En natuurlijk ook de bijbehorende klemmen waarmee je ze op de juiste hoogte kunt afstellen. We hebben voor de grondwerkers ook een uitgebreid assortiment. Neem hiervoor een kijkje op de webshop.