Blaf Plaza

Uw dierenblog

Wat voor legkorrel kun je bestellen bij AR Webshop?

Als je dieren houdt of van plan bent te houden, dan kan het goed zijn dat je op zoek bent naar een legkorrel. In dit geval is het aannemelijk dat je kippen houdt. legkorrel voor kippen van hoge kwaliteit kun je op diverse plekken kopen, maar bij AR Webshop weet je zeker dat je voor de beste producten kiest. In dit artikel lees je alles over dit product.

legkorrel voor kippen: wat biedt AR Webshop aan? 

Ben je ook op zoek naar legkorrel? legkorrel is de voeding die kippen nodig hebben, maar ook voor ander pluimvee is dit een geschikte korrel. In dit gedeelte van het artikel lees je meer over hoe legkorrel wordt gemaakt en wat voor varianten je kunt aanschaffen bij AR Webshop. We nemen je mee in de voedingswaarden, maar daarbij willen we je ook verwijzen naar de website. Daar vind je namelijk een duidelijk overzicht met alle voedingswaarden en met alle voedingsstoffen. Goed voor jouw kippen en pluimvee zorgen doe je met de juiste voeding. En dat begint hier!

Hoe deze korrel wordt gemaakt? Er worden korrels geperst van legmeel, zodat de korrel een vaste vorm krijgt met een rijke inhoud. Doordat de legkorrel tot deze korrel wordt gemaakt, wordt ervoor gezorgd dat het dier alles binnenkrijgt, zonder te hoeven knoeien. Legmeel is natuurlijk de basis, maar om te garanderen dat alle stoffen ook naar binnen gaan (worden opgegeten) is de vorm van de korrel het meest geschikt.

Als je een kijkje neemt op de website van AR Webshop, dan zie je dat er voor meerdere dieren voeding beschikbaar is. De medewerkers van AR Webshop hebben allemaal hun eigen ervaring en specialisme, waardoor ze goed kunnen adviseren over bepaalde voeding voor een bepaalde categorie dieren. Als je voeding voor je dieren haalt bij deze winkel, zijn er nog meer aspecten die je kunt ervaren, namelijk:

  • Als je bestelt, wordt er binnen 2 werkdagen geleverd;
  • Een compleet assortiment, zodat je niet bij meerdere winkels hoeft te kopen;
  • Korting bij grotere bestellingen.

Bij AR Webshop kun je ten eerste kiezen voor de legkorrel AR 20 kg, voor 13,10 euro inclusief BTW. De biologische variant is er ook, hiervoor verwijzen we je graag naar de website zelf. Als we kijken naar wat er in deze korrel zit, dan zien we dat dit complete voeding is. De kippen zijn dan al door de eerste levensfase heen. Er zit ruw eiwit in, rw vet, maar ook calcium, lysine en methionine. Voor de precieze voedingswaarden kun je kijken op de tabel via de website. 

De juiste legkorrel schaf je aan bij AR Webshop 

Ben je ook op zoek naar legkorrel voor je kippen of heb je ander pluimvee? Om goed voor je dieren te zorgen, dien je ze te allen tijde goed eten te geven. En goede voeding kun je uiteraard kopen via arwebshop.nl.”>www.arwebshop.nl.arwebshop.nl.”> Je profiteert van een compleet assortiment, ook van staffelkorting: dus als je in een keer meer koopt, heb je op de langere termijn geld bespaard. Dit is ook gekoppeld aan de gratis levering vanaf 300 kilogram, want als je binnen Nederland geleverd wilt krijgen en je bestelt 300 kilogram of meer, dan hoef je geen geld te betalen voor de verzending. Mooi meegenomen, toch?