Blaf Plaza

Uw dierenblog

Makkelijk en snel paardenvoer online bestellen

Makkelijk en snel paardenvoer bestellen bij MP Voeders. Als eigenaar van een paard, hond, kat of knaagdier weet je als geen ander hoe lastig het kan zijn om met die grote zaken met voer te moeten sjouwen. Daarom is de mogelijkheid om dit alles online te bestellen voor mij een ware uitkomst. Je kan hier zeer makkelijk de volgende producten bestellen voor paarden, zoals: 

  • gevarieerde voedingsproducten
  • brokken
  • muesli producten
  • verzorgingsproducten

Topmerken als Marstall en Dodson & Horrel zijn veelal uit voorraad leverbaar. Ook voor alle andere huisdieren kan je hier goed terecht voor verzorgingsproducten.  

Goede producten

Voorlopig kunnen wij weer even vooruit doordat ik het paardenvoer online heb besteld. Zojuist weer honderd kilo voer besteld van het zeer bekende merk Horrel. Uit ervaring weet ik dat dit voor ons paard het beste voer is en daarom heb ik hier meteen een grote hoeveelheid van besteld. Het scheelt enorm in mijn portemonnee en ik hoef  niet met die zware zakken te slepen. 

Marloes van der Ham is in 2007 begonnen met MP Paardenvoeders, een jong en dynamisch bedrijf. Marloes heeft heel veel ervaring als het gaat over de paardenwereld. Naast haar activiteiten met MP Voeders geeft Marloes van der Ham dressuurtraining aan ruiters in vele verschillende klassen.