Blaf Plaza

Uw dierenblog

Waarom je verliefd wordt op een Labradoodle!

labradoodle

Wanneer we spreken over een Labradoodle, dan weet je maar al te goed dat het knuffelgehalte aanwezig is. Deze ras is van oorsprong uit Australië en wordt dan ook gezien als een knuffelhond. Gehoorzaamheid bij deze honden liggen behoorlijk hoog. Wel uiteraard met een geschikte cursus zodat jouw hond de basis krijgt te leren waar jij mee aan de slag gaat.

Een consequente opvoeding met uiteraard veel liefde en aandacht zal ervoor zorgen dat jij een trouw viervoeter zult hebben. De Labradoodle is en blijft een intelligente hond die niet de gehele dag alleen gelaten moet worden. Let hier dus goed op wanneer je daadwerkelijk op zoek gaat naar een viervoeter aan jouw zijde.

labradoodle

Geschikt ook als hulphond

Doordat de Labradoodle bekend staat om zijn intelligentie is hij juist ook geschikt als hulphond. De hond zal dan ook de belangrijkste basisregels leren en daar kun jij als eigenaar zijnde mee aan de slag om het verder te ontwikkelen. Doordat je samen met jouw hond blijft trainen zal je er een geweldige partner aan jouw zijde hebben.

Kind- en hond vriendelijk!

Dit ras is zoals eerder beschreven al een echte partner aan jouw zijde. Maar wist jij ook dat deze honden ook goed om kunnen gaan met kinderen en andere honden. Prettig om te weten dat jouw viervoeter heerlijk zal spelen. Wel is het belangrijk om rekening te houden dat jouw hond niet al te lang alleen kan blijven. Daarnaast heeft de Labradoodle veel beweging nodig! Ideaal wanneer je graag meer wilt wandelen!