Blaf Plaza

Uw dierenblog

Puppycursus volgen op internet

Op een gewone hondenschool bieden ze doorgaans een goede puppycursus aan. Maar wanneer je vaker dan één avond in de week wilt oefenen met je pup dan is het handig om ook een online puppycursus te volgen. Dat kun je doen wanneer het jou uitkomt en zo lang als je zelf wilt.

Ik heb op 123tinki.com een puppycursus gekocht en daarmee kun je op elk apparaat oefenen met je hond. Er zijn video’s waar de oefeningen worden voorgedaan en er zijn stappenplannen te downloaden. Erg handig om je hond op te voeden. Je kunt hiermee direct beginnen als je jouw puppy van de fokker hebt opgehaald. Op dat moment zal je hond ongeveer acht tot negen weken oud zijn.

Online hondentraining voor weinig geld

Het is niet duur om een puppycursus te volgen op internet. Voor slechts een paar tientjes heb je levenslang toegang en kun je zoveel honden trainen als je maar wilt. En dat terwijl een normale hondenschool al snel honderd Euro rekent voor een volledig programma. Je kunt dan wel direct vragen stellen, daarom is het aan te raden om zowel naar de echte hondenschool te gaan als de training op internet te volgen.