Blaf Plaza

Uw dierenblog

Hondenmand kopen

Ligmat voor de hond

Op zoek naar een mooie hondenmand, dan ben je hier aan het juiste adres. In deze winkel kan je een zeer groot assortiment vinden aan spullen voor jouw trouwe viervoeter. Je bent natuurlijk alleen maar op zoek naar de beste producten voor jouw huisdier. Onze trouwe kameraden verdienen alleen maar het beste van het beste. Een mand moet er dan ook stevig en comfortabel uit zien. Voor elk ras is hier een passend model te vinden. Groot of klein ook hier zal je zeker kunnen slagen.

Bed voor de hond

Orthopedische hondenmand gekocht

Onze hond is alweer tien jaar en dat is nu wel een beetje te merken. Het lopen gaat wat moeilijker en ook het opstaan lukt hem niet zo goed meer. Daarom waren wij op zoek gegaan naar een mand waar hij heerlijk in kan liggen. Online kwamen wij op de site van de Hondenmandstore terecht. Hier zagen wij een mooi orthopedisch bed staan. Precies het model waar wij al een tijd naar op zoek waren. Het buitenmateriaal, de hoes, waarvan deze is gemaakt is wasbaar.

Vanaf het moment dat wij dit kussen hadden besteld, ligt onze hond hier heerlijk op te dromen. Een zeer goede aankoop, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Bovendien hadden wij deze bestelling al binnen twee dagen in huis.

Hondenmandstore

Niet alleen kussens kan je hier bestellen, maar veel meer interessante spullen om het jouw viervoeter naar de wens te laten hebben.