Blaf Plaza

Uw dierenblog

Lekkere gedroogde hondensnacks

Sinds ik voor mijn honden de gedroogde hondensnacks van 100% dier heb gekocht ziet hun gebit er een stuk beter uit. Deze beloningssnacks zijn ook 100% natuurlijk en zonder toevoegingen, dus ook beter om dit tussendoor te geven. Het is namelijk zo dat onze dieren het bijzonder lekker vinden om als tussendoortje iets lekkers te krijgen, maar dat moet dan niet ten koste van hun gewicht gaan. Sinds ik deze website heb ontdekt, heb ik al meerdere keen een bestelling gedaan. Het mooie is dat je vandaag een bestelling voor 19.00 uur maakt, deze de volgende dag al wordt bezorgd. Bestellingen boven de €60,- zijn geheel gratis. 

Goede producten

Niet alleen kan je via deze webshop gedroogde hondensnacks kopen, maar ook andere spullen, zoals riemen andere snacks en nog veel meer. Het is echt de moeite waard om eens op deze site te gaan kijken en mocht het zo zijn dat iets niet bevalt, dan heb je 14 dagen bedenktijd. Zonder problemen kan je dan je producten retourneren en krijg je je geld terug.  

Deze keer heb ik wederom een bestelling gedaan en vol verwachting wacht ik op dit pakje. Het is namelijk altijd een verrassing als je hier iets koopt, want bij elke levering zit er een leuke verrassing bij.