Blaf Plaza

Uw dierenblog

Goed buitenleven voor paard en rund

Alles waarmee je de dierenarts kunt weghouden van je vee is slim om te doen. Gezond vee dat het naar de zin heeft, geeft de nodige vreugde voor de eigenaar en is uiteindelijk kostenbesparend. Wees er alert op en weet dat preventie de beste methode is. Tijdig de klauwen van runderen laten verzorgen door een professional is goed voor de diergezondheid en economisch slim. Tijdig de klauwverzorging koeien langs laten komen om de meest voorkomende klauwproblemen als mortellaro en stinkpoot voor te zijn bevordert dierenwelzijn. Kreupel vee is een blamage voor de veehouder en meestal goed te voorkomen. Met een tijdige behandeling door een goed bedrijf die de juiste technieken en middelen inzet om je vee op de been te houden voorkom je veel ellende. De vee eigenaar die het zelf kan, is nog beter in staat om geregeld de klauwen te bekappen. En hoe eerder hoe beter!

Paarden zijn een mooie maar dure hobby

Dat weten paardenliefhebbers als geen ander. De geldverslindende hobby hebben ze niet voor niets. Ze geven hart en ziel voor deze dieren. Ze gaan voor goede verzorging en altijd met toewijding en niet aflatende aandacht. Van goed voer en comfortabele stal, tot een geschikte auto om met een paardentrailer.  In de paardenwinkel kopen ze de beste spullen en toebehoren voor hun dier. Van zadels en tuigwerk, tot voedingssupplementen en geboorte camera’s. Altijd om optimale zorg te leveren. Hun geliefde dieren verdienen dat. 

Rustig thuis in de wei

De plek waar mens en dier zich goed voelt is altijd dezelfde. Thuis. Voor een koe of paard mag dat dan buiten in de wei zijn. Rustig in de eigen wei voelen ze zich het meest op hun gemak. Met een deugdelijke omheining heeft de eigenaar geen omkijken naar de beesten. Ze zijn er tevreden en veilig.