Blaf Plaza

Uw dierenblog

Een goede dierenkliniek in Almere stad

Wanneer je op zoek bent naar een goede dierenkliniek Almere stad, kijk dan eens op de site van de praktijk Danswijk.  Deze arts bekijkt je huisdier op een holistische manier. Dat betekent dat zij het natuurlijk herstellend vermogen van je dier proberen te stimuleren. Zij maken hierbij gebruik van een combinatie tussen de wetenschappelijke medische kennis en de kennis van de natuurgeneeskunde. Je moet dan denken aan de behandeling door middel van chiropractie en acupunctuur. Door middel van deze manier van behandeling kan onze Max weer goed lopen en dit is bereikt zonder een operatie. 

Goed geholpen

De medewerkers van de dierenkliniek Almere stad hebben ons zeer goed geholpen toen onze Max van het ene op het andere moment niet meer kon lopen. Wij waren met hem naar het bos geweest en bij thuiskomst zakte hij ineens in elkaar. In paniek naar de dierenarts gebeld, waar wij meteen terecht konden. Na onderzoek was gebleken dat Max waarschijnlijk een spier had bezeerd. 

Door middel van acupunctuur, waar kleine naaldjes op gerichte plekken bij Max werden gezet, werden bepaalde blokkades in zijn lijf opgeheven, hierna kon de energie weer vrijuit stromen. Nu na drie behandelingen is er niets meer te merken aan Max. Hij rent weer achter stokken aan alsof er nooit iets is gebeurd.